MAKANLAH BAWANG PUTIH DAN MADU PADA PERUT KOSONG,DALAM MASA 7 HARI PERKARA INI YANG AKAN TERJADI PADA TUBUH ANDA,,,!!! TOLONG SEBARKAN

Bawang putih dan madu adalah salah satu bahan healthies di dunia dan itulah sebabnya mereka juga tak dapat dielakkan bahagian dari banyak ubat yang sihat. Tetapi adakah anda tahu bahawa kombinasi dari kedua-duanya adalah campuran meningkatkan imuniti yang besar. Dengan mengambil itu anda akan meningkatkan sistem kekebalan tubuh anda dan meningkatkan kesihatan anda.

Manfaat Bawang Putih Kesihatan

Menambah bawang putih untuk makanan anda ketika anda memasak memberi makanan selera anda sangat baik, tetapi tidak hanya itu, ia menyediakan tubuh anda dengan banyak kompaun yang sihat juga. Sebatian utama bawang putih allicin yang telah terbukti untuk menurunkan kolesterol dan mencegah pembekuan darah.

Pada masa yang sama bawang putih mengandungi banyak nutrisi seperti vitamin B6, Vitamin C, selenium, serat dan mangan. Kita boleh mengatakan bahawa itu adalah sistem kekebalan booster semulajadi yang paling berkesan. Hal ini juga digunakan untuk mencegah dan melawan jangkitan. Sebuah kajian yang dilakukan baru-baru ini mendedahkan bahawa pengambilan bawang putih setiap hari dapat mengurangkan jumlah selesema hingga 63%, pada masa yang sama mengurangkan tempoh gejala sejuk oleh 70%.

Manfaat baku Madu Kesihatan

Mengambil madu mentah adalah hal terbaik yang boleh anda lakukan untuk kesihatan kita. Mengandungi banyak antioksidan, enzim dan


mineral. Ini mengandungi fosforus, magnesium dan selenium. Dalam hal itu tidak cukup, juga mengandungi Vitamin B6, thiamin, riboflavin, kalium, zink, niasin, zat besi dan kalsium.

Hal ini sering disyorkan untuk menetapkan kadar kolesterol, mengurangkan berat badan dan
untuk perbaikan dari sistem kekebalan yang lemah.

Resep obat bawang putih-diterapkan yang akan meningkatkan kekebalan tubuh anda, membuat anda sihat dan memberikan anda lebih banyak tenaga.

Anda akan memerlukan bahan berikut:

* 1 cawan madu mentah
* Sebuah botol kecil dengan tutup
* 3-4 kepala bawang putih

Arahan bagaimana untuk menyiapkan:

Pertama anda harus memisahkan setiap ulas bawang putih secara individual dan memadam hanya lapisan luar tanpa mengupas ulas. Masukan ulas ini bawang putih dalam balang dan tuangkan madu atas mereka. Campurkan dengan sudu untuk menghilangkan gelembung udara terperangkap. Setelah anda memastikan bahawa semua ulas ditutup dengan madu meletakkan tutup pada tabung dan meletakkan jar pada suhu bilik. Menjaga campuran seperti itu selama beberapa hari agar campuran untuk menanamkan dan mula mengambil itu.

Catatan! Jika anda ingin mendapatkan semua manfaat dari campuran ini selalu menggunakan bawang putih mentah dan madu. Panas boleh memusnahkan allcin- sebatian yang membuat bawang putih yang sihat. Anda juga boleh menambah beberapa rempah-rempah lain untuk resipi ini tergantung dari selera anda.

Jika anda ingin meningkatkan sistem kekebalan kita mengambil satu sudu ubat ini setiap hari di pagi hari pada perut kosong. Segera selepas anda mula mengambil anda akan melihat bahawa anda akan lebih bersemangat dan anda tidak akan lagi mempunyai masalah dengan selesema dan cerobong asap.

Jadi, jangan ragu mempersiapkan campuran ini luar biasa dan menikmati rasanya masa anda meningkatkan kesihatan anda, kami yakin bahawa anda tidak akan menyesal.

0 Response to "MAKANLAH BAWANG PUTIH DAN MADU PADA PERUT KOSONG,DALAM MASA 7 HARI PERKARA INI YANG AKAN TERJADI PADA TUBUH ANDA,,,!!! TOLONG SEBARKAN"

Post a Comment